Navigáció

Tartalom

Értesítjük a lakosságot...

Typ: egyéb
Diószeg város mint az Összevont Alapiskola és a Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda fenntartója értesíti a szülőket, hogy a SzK oktatásügyi, kutatási és sportminisztere által kiadott határozat alapján 2021. április 26-tól,  az egyes járások COVID AUTOMATA feltételeivel összhangban...

Diószeg város mint az Összevont Alapiskola és a Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda fenntartója értesíti a szülőket, hogy a SzK oktatásügyi, kutatási és sportminisztere által kiadott határozat alapján 2021. április 26-tól,  az egyes járások COVID AUTOMATA feltételeivel összhangban, újraindítja az oktatást és a nevelést az iskolákon és az iskolai létesítményekben.

Továbbra is érvényes, hogy a koronavírus–fertőzés megjelenése esetén az iskola igazgatója, a fenntaró vagy a Regionális Közegészségügyi Hivatal engedélyével, valamint az iskolai COVID szemafor előírásai szerint, bezárhatja az iskolát vagy azt az osztályt, amelyben megjelenik a fertőzés.

Továbbra is érvényben maradnak az eddigi járványügyi intézkedések: reszpirátor ill. szájmaszk viselése, kezek fertőtlenítése és a megfelelő távolságok betartása.


Készítve: 19. 4. 2021
Legutóbbi frissítés: 19. 4. 2021 09:40
Szerző: Ing. Zuzana Červenková