Navigáció

Tartalom

Ajánlás a Diószegi országos tesztelés kapcsolatban

Typ: egyéb
Kérünk mindazokat, akik elektronikusan regisztráltak az országos tesztelésre, hogy tartsák  magukat a regisztráció időpontjához, és csak rövid idővel kb. 2-3 perccel hamarabb érkezzenek a megerősített időpont szerint. Ha ezt az ajánlást nem tartják be, fennáll annak a veszélye, hogy késleltetik a teszteket, és emellett bonyolult forgalmi helyzet alakulhat ki a termálfürdőhöz vezető bekötőúton. A tesztelési folyamat koordinálását a Diószegi Önkéntes Tűzoltóság és a Szlovák Köztársaság fegyveres erők tagjai együttműködéssel fogják biztosítani...

Ajánlás a Diószegi országos tesztelés kapcsolatban

Rendkívül nagy a polgárok érdeklődése az országos tesztelés iránt, amely városunkban 2021. január 23-án - 2021. január 24-én fog zajlani. Ezt bizonyítja a dátumok gyors kitöltése, amely az állampolgárok egyéni mintavételi helyekre történő elektronikus regisztrációjának lehetőségén alapul. Ez különösen a "Vince erdei termál fürdő" behajtási mintavételi helyre  vonatkozik, mivel elsőnek lett kitöltve, itt a gépjárművekben lévő teljes személyzetének tesztelése lesz végrehajtva.

A város szándéka - a tesztek várakozási idejének minimalizálása sikeresen végre van hajtva – mivel a tesztidőszak alatt mindkét napon a polgárok egyenletesen regisztrálódtak. Természetesen előfordulhat némi időeltolódás, különösen azért, mert nem regisztrált polgárok is részt vehetnek a tesztelésen, de a regisztráltak előnyben lesznek részesítve.

Kérünk mindazokat, akik elektronikusan regisztráltak az országos tesztelésre, hogy tartsák  magukat a regisztráció időpontjához, és csak rövid idővel kb. 2-3 perccel hamarabb érkezzenek a megerősített időpont szerint. Ha ezt az ajánlást nem tartják be, fennáll annak a veszélye, hogy késleltetik a teszteket, és emellett bonyolult forgalmi helyzet alakulhat ki a termálfürdőhöz vezető bekötőúton. A tesztelési folyamat koordinálását a Diószegi Önkéntes Tűzoltóság és a Szlovák Köztársaság fegyveres erők tagjai együttműködéssel fogják biztosítani.

A forgalom összeomlásának megakadályozása érdekében arra is kérjük a nem regisztrált jelentkezőket, hogy más vizsgálati helyszíneket is használják az országos tesztelésre - amelyek Poliklinika épülete, a Slavoj futbalpálya  és az öreg kuzltúrház épülete.

Köszönöm, hogy betartják ezt az ajánlást.

 


Készítve: 21. 1. 2021
Legutóbbi frissítés: 21. 1. 2021 16:05
Szerző: Ing. Zuzana Červenková