Navigáció

Tartalom

ÉRTESÍTÉS

Typ: egyéb
Nem hivatalos információk alapján Diószegen megtörtént az első COVID-19 fertőzött személy azonosítása. Ezt az értesítést 2020 július 27.-én erősítette meg a Galántai Regionális Közegészségügyi Hivatal. A jelentés alapján kiderül, hogy az érintett, fertőzött személyt jelenleg kórházban kezelik. A Regionális Közegészségügyi Hivatal a fertőzött személy beszámolója alapján tudomást szerzett arról, hogy az illető több más személlyel volt közvetlen kapcsolatban, akiknek elrendelték a házi karantént. Ezek a személyek a Regionális Közegészségügyi Hivatal által ellenőrizve vannak, követniük kell az utasításokat, és a biztonsági előírásokat betartani...

Nem hivatalos információk alapján Diószegen megtörtént az első COVID-19 fertőzött személy azonosítása. Ezt az értesítést 2020 július 27.-én erősítette meg a Galántai Regionális Közegészségügyi Hivatal. A jelentés alapján kiderül, hogy az érintett, fertőzött személyt jelenleg kórházban kezelik. A Regionális Közegészségügyi Hivatal a fertőzött személy beszámolója alapján tudomást szerzett arról, hogy az illető több más személlyel volt közvetlen kapcsolatban, akiknek elrendelték a házi karantént. Ezek a személyek a Regionális Közegészségügyi Hivatal által ellenőrizve vannak, követniük kell az utasításokat, és a biztonsági előírásokat betartani.

Azzal a céllal, hogy megakadályozzuk a COVID-19 további terjedését a városunkban, kérjük a lakosokat, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket a járvány megfékezése érdekében, hordjanak szájmaszkot, használjanak védőkesztyűt, fertőtlenítsék a kezeiket, és feleslegesen ne tegyék ki magukat a fertőzés veszélyének.

Személyek, akinél felmerül a gyanú, hogy megfertőződtek, vagy tüneteik vannak, mint például a köhögés, légzési nehézségek, késedelem nélkül vegyék fel a kapcsolatot orvosukkal, vagy a Regionális Közegészségügyi Hivatallal.

A Diószegi Városi Hivatal azonnali hatállyal intézkedéseket vezet be az alkalmazottak veszélyeztetésének csökkentése érdekében. Ennek következtében a Diószegi Városi Hivatal, s a hozzá tartozó intézmények a visszahívásig változtatnak az ügyfélfogadás módján, tehát érintésmentesen kell az ügyvitelt lebonyolítani.

 

 

 

Ing. Szabó Antal

polgármester


Készítve: 27. 7. 2020
Legutóbbi frissítés: 27. 7. 2020 18:18
Szerző: