Ugrás a tartalomra Ugrás a menüre
Menu
Mesto Sládkovičovo
MestoSládkovičovo
Diószeg város hivatalos honlapja

ÉRTESÍTÉS

Nem hivatalos információk alapján Diószegen megtörtént az első COVID-19 fertőzött személy azonosítása. Ezt az értesítést 2020 július 27.-én erősítette meg a Galántai Regionális Közegészségügyi Hivatal. A jelentés alapján kiderül, hogy az érintett, fertőzött személyt jelenleg kórházban kezelik. A Regionális Közegészségügyi Hivatal a fertőzött személy beszámolója alapján tudomást szerzett arról, hogy az illető több más személlyel volt közvetlen kapcsolatban, akiknek elrendelték a házi karantént. Ezek a személyek a Regionális Közegészségügyi Hivatal által ellenőrizve vannak, követniük kell az utasításokat, és a biztonsági előírásokat betartani...

Nem hivatalos információk alapján Diószegen megtörtént az első COVID-19 fertőzött személy azonosítása. Ezt az értesítést 2020 július 27.-én erősítette meg a Galántai Regionális Közegészségügyi Hivatal. A jelentés alapján kiderül, hogy az érintett, fertőzött személyt jelenleg kórházban kezelik. A Regionális Közegészségügyi Hivatal a fertőzött személy beszámolója alapján tudomást szerzett arról, hogy az illető több más személlyel volt közvetlen kapcsolatban, akiknek elrendelték a házi karantént. Ezek a személyek a Regionális Közegészségügyi Hivatal által ellenőrizve vannak, követniük kell az utasításokat, és a biztonsági előírásokat betartani.

Azzal a céllal, hogy megakadályozzuk a COVID-19 további terjedését a városunkban, kérjük a lakosokat, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket a járvány megfékezése érdekében, hordjanak szájmaszkot, használjanak védőkesztyűt, fertőtlenítsék a kezeiket, és feleslegesen ne tegyék ki magukat a fertőzés veszélyének.

Személyek, akinél felmerül a gyanú, hogy megfertőződtek, vagy tüneteik vannak, mint például a köhögés, légzési nehézségek, késedelem nélkül vegyék fel a kapcsolatot orvosukkal, vagy a Regionális Közegészségügyi Hivatallal.

A Diószegi Városi Hivatal azonnali hatállyal intézkedéseket vezet be az alkalmazottak veszélyeztetésének csökkentése érdekében. Ennek következtében a Diószegi Városi Hivatal, s a hozzá tartozó intézmények a visszahívásig változtatnak az ügyfélfogadás módján, tehát érintésmentesen kell az ügyvitelt lebonyolítani.

 

 

 

Ing. Szabó Antal

polgármester

Hozzáadás dátuma: 27. 7. 2020 18:16
Legutóbbi frissítés dátuma: 27. 7. 2020 18:18

Lakos

Naptár

Aktuális időjárás

ma, hétfő 17. 6. 2024
szórványos felhőzet 26 °C 15 °C
kedd 18. 6. kevés felhő 29/17 °C
szerda 19. 6. erős felhőzet 29/18 °C
csütörtök 20. 6. tiszta égbolt 26/17 °C

Látogatottság

Látogatottság:

ONLINE:5
MA:184
A HÉTEN:184
ÖSSZESEN:1625420

Információk, amelyek érdekelhetik Önt

Mobilos alkalmazás

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.

Naptár

Kalendár odvozu odpadu

Diószegi Élet

Virtuálna prehliadka mesta