Navigáció

Tartalom

TÁJÉKOZTATÁS A VÁROS LAKOSAINAK

Typ: egyéb
Diószeg város értesíti a lakosságot, hogy a mai nap folyamán 520 darab, a koronavírus terjedésének megelőzésére szolgáló textil szájmaszk és kesztyű megérkezését várja, melyeket a hétvége folyamán a Városi Hivatal alkalmazottai fognak kézbesíteni a legveszélyeztetettebb kategóriába tartozó lakosoknak, vagyis a 70 év felettieknek. Kérjük Önöket, ha már állt a rendelkezésükre eddig is szájmaszk, adja tovább és segítse azokat, akiknek még nincs...

Diószeg város értesíti a lakosságot, hogy a mai nap folyamán 520 darab, a koronavírus terjedésének megelőzésére szolgáló textil szájmaszk és kesztyű megérkezését várja, melyeket a hétvége folyamán a Városi Hivatal alkalmazottai fognak kézbesíteni a legveszélyeztetettebb kategóriába tartozó lakosoknak, vagyis a 70 év felettieknek. Kérjük Önöket, ha már állt a rendelkezésükre eddig is szájmaszk, adja tovább és segítse azokat, akiknek még nincs.

Az eddig kapott szájmaszkok a Városi Hivatal alkalmazottai, a TSZ dolgozói, a városi rendőrök, a gondozók és gondozottak, az Antonius, a helyi üzletek, a postai alkalmazottak, az orvosok, a tűzoltók, a betegek és a karanténban lévők között lettek szétosztva, valamint korlátozott számban néhány polgárnak, akik ezt kérték. 

Ezúton is szeretenénk megköszönni Rastislav Lindák úrnak a segítséget, hogy bebiztosította ezt hiánycikket a város lakosai számára!


Készítve: 20. 3. 2020
Legutóbbi frissítés: 20. 3. 2020 12:09
Szerző: Ing. Zuzana Červenková